مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام و خسته نباشین در صورت غش در معامله سر قفلی ک‌ یک پارکینگ بدون جواز تجاری به عنوان تجاری فروخته شده باشد و تمام هزینه تجاری کردن مغازه را مستاجر پرداخت کرده باشد .ممنون میشم جواب بدین آیا میشه از مالک خسارت گرفت یا برای گرفتن سند اقدام کرد؟؟ این معامله بیست سال پیش انجام شده و مستاجر تازه متوجه شده ک مالک سرش کلاه گذاشته است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
اگر در اجاره نامه تصریح شده باشد که محل غیر تجاری، برای کسب و تجارت اجاره داده میشود و آنچه از مستاجر دریافت شده سرقفلی است، این اجاره باطل است و وجه پرداختی قابل استرداد است چرا که طبق ماده 10قانون مدنی» قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.
دادخواستی بخواسته اعلام بطلان قرارداد عادی انتقال سرقفلی بین خواهان و خوانده به دلیل فوق ارائه دهید و مطالبه خسارت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیار غبن فوریست لذا در صورتی که الان متوجه باشید امکان طرح دعوی موجود است