مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی وکیفری

باسلام بنده پارسال زمین خانه گرفتم وفروختم بشخصی تمام پول بشرایط چک وبعد استعلام خریدار چندین ماه بعد استعلام مشخص شد زمین مال شهرداری بوده وبعد شخص خریدار رفته از حقوقی شکایت برای فسخ معامله کرده وبعد فسخ رفته از حقوقی دوباره برای چکهای که کلابرگشت خورده شکایت کرده وبعد برای فروش مال غیر از کیفری شکایت کرده بعد از هر شعبه حقوقی وکیفری اتحاد پول میکند ایا امکان پذیر هست بخاطر یک پول از دوشعبه هم کیفری هم حقوقی شکایت بکند ممنون اگر راهنمایی بکنین .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شخص تحت شرایطی می تواند در مورد یک موضوع واحد ، هم از لحاظ کیفری از طریق دادسرا و دادگاه های کیفری ، و هم از طریق حقوقی و دادگاه های حقوقی ، اقدام کند و به عبارت ساده تر ، علاوه بر جبران ضرر و زیان مادی و معنوی خود ، طرف مقابل خود را نیز مجازات کند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
امكان پذير است
سعي در جلب رضايت نماييد