مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سفته

سلام وقت بخیر
بنده یک ماه پیش از ترک کار، سفته‌ی 50 میلیونی به کارفرما دادم و حالا میخوام بدونم چه مدت طول میکشه تا سفته رو بهم برگردونن؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی از کارفرما خود تقاضای استرداد سفته را نمایید . اگر مسترد ننمود دادخواست استرداد سفته را به دادگاه تقدیم نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی ندارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید