مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باعرض سلام بنده یه چک به مبلغ 115میلیون دست کسی دارم و بدهکارم الان توان پرداختش ندارم یعنی یه نفر پول منو خورده چک هم سرتاریخ برگشت نخورده و من از کسی که طلب داره از من امروز خرید کرده بودم و چک 10روزه دادم و طلبکار 20روز بعد از تاریخ چک برگشت زده ایا برای من قرار زندان صادر میشه یا میتونم قسطی پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید باسپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به فرایند کار انجام شده شرایط صدور و فرایند رسیدگی دارد