مشاوره حقوقی رایگان - بستن سقف پاسیو (حیاط خلوت)

با سلام
مالک طبقه اول ساختمای چهار طبقه روی سقف پاسیو را با سازه ای ثابت پوشانده است و دسترسی به پاسیو فقط از واحد یک میباشد آیا طبقات دیگر میتوانند شکایت کنند و سقف پوشانده شده را بردارند ؟
تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستن سقف پاسیو (حیاط خلوت) توسط مالک طبقه اول و پوشاندن آن با سازه‌ای ثابت، می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی برای سایر ساکنین ساختمان شود. در صورتی که این عمل باعث محدودیت دسترسی به حیاط خلوت برای سایر ساکنین شده است، ساکنین طبقات دیگر در این مورد شکایت کننده می‌باشند.

برای رسیدگی به این موضوع، بهتر است ابتدا با مالک طبقه اول صحبت کرده و درخواست برداشتن سازه‌ی ثابت از روی سقف پاسیو را از او درخواست کنید. در صورتی که این راهکار به نتیجه نرسید، می‌توانید به شهرداری محله یا شهرداری شهر خود مراجعه کنید و شکایت خود را از این موضعیت بیان کنید. شهرداری می‌تواند نسبت به بررسی موضوع و اعمال مجازات‌های قانونی برای مالک طبقه اول اقدام کند. همچنین، می‌توانید به مراجع قضایی مربوطه نیز شکایت کنید و درخواست خود را از طریق قضاوت اعلام کنید.

در هر صورت، برای شکایت از این موضوع، باید مدارک و مستندات دقیقی را جمع آوری کرده و به نشانی‌های فوق مراجعه کنید. بهتر است با ارائه مستندات و شواهد مربوطه ادعای خود را تأیید کنید. همچنین، می‌توانید با وکیلی که در زمینه حقوق ملکی و سازه‌ها تخصص دارد، مشورت کنید تا بهترین راهکارهای ممکن را برای رسیدگی به این موضوع پیشنهاد دهد. در هر صورت، این مسئله باید با توجه به قوانین و مقررات شهرداری و قوانین ملی مورد بررسی قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید
ابتدا به ‌شهرداری رجوع کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتواند از مصادیق تصرف عدوانی باشد شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان قانونا حق چنین اقدامی را ندارد می‌توانید به مراجع قضایی مربوطه نیز شکایت کنید و درخواست خود را از طریق قضایی حل کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری شکایت خود را پیگیری کنید.
اگر شهرداری پاسخگو نبود می توانید از طریق دادخواست بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و بعد دادخواست رفع ممانعت از حق را اقامه نمایید