مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری و گزارش خلاف واقع کارشناس

در اطراف اصفهان ، یک باغ دارم که بعلت درخواست همسایه جهت اجاره و عدم پذیرش توسط من ،در شهرداری محل و شورا با شکایت و تهدید درخواست تبدیل ورودی باغ به کوچه را دارد .با توجه به اینکه همسایه هیچ در یا پنجره یا محل عبور وی نیست و بصورت ال مانند است کارشناس نظر به برداشتن درب باغ و تبدیل آن به کوچه را داده است .مدارک همسایه ها هم همگی حد و حدود را بعنوان ملک معرفی شده نه کوچه.در نقشه هوایی و طرح تفصیلی هم اسمی از کوچه برده نشده .آیا شهرداری میتواند اقدام به برداشتن درب ورودی باغ و تبدیل آن به کوچه را نماید.؟