مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی با مجوز خودرو

سلام
من در تاریخ بیست و سوم شهریور خودروی هایما به صورت وکالتی در محضر خریدم که برگه سبزش گم شده بود بعد از آگهی و اقدام به شماره گذاری متوجه شدم که موتور تعویضی بوده البته با مجوز از بنگاه ماشین سوال کردم میگویند رو قیمت ماشین تاثیر میذاره میخوام ببینم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

شما میتوانید درخواست فسخ معامله رو به دلیل معیوب بودن داشته باشید ولی با توجه به اینکه خیار عیب فوریت داره خیلی سخت به نتیجه برسید ولی شما اقدام قانونی خود رو انجام دهید