مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای صدور اجرائیه

سلام پرونده فروش آپارتمان مال غیر من در تجدیدنظر نظر رای دادگاه بدوی کیفری تایید شده و رای بر رد مال و پرداخت جریمه در حق دولت و 6 ماه زندان تعزیری تایید شده
من بعنوان شاکی باید در دفتر الکترونیک قضایی درخواست اجرائیه بدم یا اتوماتیک اجرائیه صادر میشه و در سامانه ثنا اطلاع میدن بهم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در دعاوی کیفری پرونده مسیر خود را طی می‌کند در پرونده‌های حقوقی می‌بایست درخواست اجرایی بدهید