مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن بعد از فوت شوهر

با سلام من یه برادری داشتم سال 97 بر اثر بیماری فوت کردن بعد 8ماه زن داداشم رفته دادگاه مهریه اش را میخواد و داداش مرحوم یه خانه ای داره سه دنگ وکالتنامه هستش به اسم خودش ایا زنش میتونه از خونه مهریه ببره و شرایطش چگونه هستش در ضمن یه دختر 7ساله هم مرحوم برادرم دارد شرایط مهریه زنش الان چگونه هستش 70میلیون پول هم داشت اما تو قید حیاتشون به اسم زنش تو بانک هستش

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه جزء دیون زوج است و با فوت وی از اموالش پیش از تقسیم ارث باید ادا شود