مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن

سلام وقت به خیر
زن مدت حدود یکسال است که به علت رابطه نامشروع که حکمش 80 ضربه شلاق هست جدا زندگی می‌کند تقاضای مهریه کرده و حکم بر یک سکه پیش و هر 8 ماه یک سکه دادگاه داده است اما هنوز حکم اجرایی نشده
من اگر بخوام طلاقش بدم باید شروع به پرداخت مهریه کنم؟
سوال بعدی اینکه به جز رابطه ای که حکمش رو گرفتم مطمئن هستم بازم رابطه داره با نفرات دیگه باتوجه به اینکه جدا زندگی میکنه من میتونم بدون اطلاع وارد خونه ش بشم واسه پیدا کردن مدارک؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه.

هریک احکام خاص خود را دارد.
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و...

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

شما بایستی در هر صورت مهریه را پرداخت کنید.
خیر نمیتوانید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به پذیرش اعسار مهریه اگر سایر حقوق مالی زوجه رو تامین کنید یا آن ها هم حکم اعسارش رو بگیرید میتونید طلاق بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرداخت مهریه ربطی به طلاق ندارد و شما هر زمان میتوانید همسر خودرا طلاق دهید ،خیر نمیتوانید این عمل را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال باید مهریه پرداخت شود
بدون اجازه نمی توانید وارد ملک کسی بشوید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام موضوع طلاق با موضوع پرداخت مهریه ، دو موضوع جدا هستند در رابطه با ورود به منزل ایشان ، ورود بدون اجازه به منزل یا ملکی دیگری جرم است و مجازات دارد همچنین برداشتن بدون اجازه ی وسایل نیز سرقت است و مجازات دارد لذا در اقدامات خود بدین موضوعات حتما توجه نمایید موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه نمی توانید وارد منزل شوید ولی اگر با شخص یا اشخاص دیگری رابطه داشته باشد می توانید شکایت کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله مگر اینکه زوجه راضی به ثبت طلاق با این شرایط باشددر خصوص سوال دوم پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،رابطه نامشروع ،حق مهریه را منتفی نمی کند وشما حق ورود بدون اجازه به منزل مستقل ایشان را ندارید،درصورتی که برای طلاق اقدام نمایید علاوه بر پرداخت مهریه،شرط تنصیف اموال زوج ،هم لحاظ خواهد شد‌

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه زن قابل مطالبه است و شما می توانید نهایتاً دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود در خصوص ورود بدون اطلاع قبلی همسرتان به منزل ایشان ممکن است برایتان ایجاد دردسر کند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

براساس حکم اعسار مهریه را پرداخت کنید.مورد دوم خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خواست طلاق خدشه ای در پرداخت مهریه ایجاد نمی کند ، اگر خانه ای که در آن زندگی می نماید متعلق به شما نمی باشد خیر می بایست با حکم قضایی باشد .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . پرداخت مهریه از زمان اجرای صیغه طلاق است می توانید پس از قطعیت رای طلاق دادخواست تعدیل اقساط بدهید .
در مورد روابط هم حتی درصورت اثبات روابط دیگر بازهم باید مهریه را بپردازید .

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
چه طلاق بدین چه ندین مکلف به پرداخت مهریه هستید.
خیر نمیتونید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال اول تحت هر شرایطی می‌بایست مهریه‌ی زن پرداخت شود در خصوص سوال دوم خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید بدون اذن وارد منزل او شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بر فرض که پیدا کردی و مجددا شلاق خورد چه فایده برای شما دارد طلاقش بده بره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رویه تغییر مکان شغلی سازمانی به این صورت است که مبدا و مقصد که طرف قصد انتقال به آنجا را دارد باید موافقت کنند یعنی مقصد باید اعلام نیاز خود را صادر کند و از طرفی مرکز آن سازمان نیز مخالفتی در این رابطه داشته باشد و مساعد های لازم را به عمل بیاورد اگر این ها آماده باشند کارهای انتقالی صورت می‌گیرد و مانعی از این بابت وجود ندارد البته بهتر است گفته شود که رویه سازمان ها و ادارات در مورد انتقال پرسنل یکسان نیست و رویه های متفاوتی را پیش میگیرند