مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات ناشزه بودن

سلام ببخشید همسرم به مدت یک سال هست به خانه ی پدرش رفته و من هم هیچ علاقه ی دیگر بهش ندارم و نمیخواهم که برگرده به زندگیم به دلایل خیانت های که توی زندگی بهم کرده حالا چه جوری ثابت کنم که یک ناشزه بوده است. ممنون

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما میتونید ابتدا یک اظهار نامه برای ایشون بفرستید ودرخواست تمکین کنید ودر دادگاه حقوقی نیز دعوی تمکین خود را به جریان بندازید ودرصورت اثبات در دادگاه وعدم تمکین ایشان از شما ناشزه بودنشون برای دادگاه محرز وشما میتونید اقدامات دیگر رو انجام بدین

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از زمانی که رفته اند خود به خود نشزه هستند و برای اثبات باید دعوی تمکین تقدیم دارید