مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه‌ وجه چک و خسارت تاخیر تادیه

باسلام بنده یک پرونده چک در داد گاه داشتم و محکوم شدم و کليه مبالغ را پرداخت کردم و در آخر در روند کار پرونده در سامانه ثنا نوشته نسبت دعاوی ح.ک م.ص مبنی بر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و تامین خواسته و مطالبه خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه همزمان با خواسته اصلی مطالبه وجه طی شما 1402 کسر موقت‌ طبق دستورالعمل

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد پرونده شما رای صادر شده و موقت از آمار کسر شده که بعد از قطعیت می توانید آن را اجرا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما به نظر می رسد که در این خصوص رای صادر شده است بهتر از حضور مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر پرونده ازآمار کسر شده احتمالا محکوم له مراجعه جهت پیگیری نداشته است

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
پرونده مختومه شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال داراب ابهاماتی است . لازم است که سوال خویش را به شکل شفاف و واضح مطرح بفرمائید. یکی از عواملی که منتج به دریافت پاسخ مناسب حقوقی می شود ، مطرح کردن پرسش به شکل شفاف است .