مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و سوءاستفاده از مقام

در مورخه 97/12/18 توسط یکی از دفاتر سرمایه گذار آزاد برای گرفتن وام برای خرید منزل مسکونی با شخصی آشنا شدیم بنام آقای م.الف ، که قرار شد در قبال اخذ 230 میلیون تومن سفته بجای بنده، مبلغ 150میلیون تومن بمالک پرداخت کند تا او کنار رفته و سند در رهن این شخص درآید. اما نامبرده 70میلیون با هزینه دفتر سرمایه گذار پرداخت کرد و در مورخه 97/12/28 مبلغ 53000000 میلیون تومن بایشان برگردانده شد. و طلب او از بنده 17000000 تومن بوده، و در نتیجه معامله ملک بدلیل عدم بموقع پرداخت وجه توسط ایشان، توسط مالک در حضور نامبرده بالا فسخ شد. حالیه ایشان از موقعیت شغلی خویش که وکیل میباشند سوءاستفاده نموده و علاوه بر ایجاد ارعاب و ترس و تهدید برای خانواده ام ، برای من و همسر دادخواست داده و خواستار مطالبه 230میلیون تومن مبلغ سفته بعلاوه سند ملک فسخ شده مینماید. لازم بذکر است که در دفتر سرمایه گذار حتی یکبرگ قرارداد فیمابین با نامبرده بالا بمن داده نشده، و همین امر باعث سوءاستفاده وی گردیده. ولی مبالغ برگشتی از طرف بنده به نامبرده بالا طی یک فقره چک موجود میباشد. لطفا در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید.. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به قرار دادمذکور و چگونگی اصدار چک دارد در هر حال اصلح است بهره و کمک حقوقی بگیرید