مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن

سلام
موتور میخواستم بخرم
وکالت از صاحب سند دارن و به من هم میخوان وکالت بدن برای تعویض پلاک و سند
مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در متن وکالتنامه نکاتی قید شود تا ایرادی وجود نیاید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مدارک مالکیت موتور کامل باشد و موتور سالم باشد و مدل موتور بالا باشد تعویض پلاک انجام میشود
در غیر این صورت ممکن است تعویض پلاک انجام نشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر حق تفویض داشته باشند خیر مشکلی نیست

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام نکات متعددی در بحث وکالت و وکالت در فروش مطرح است که می بایست بدان توجه کنید اهم مواردی که باید توجه کنید این است که مدت وکالت معتبر باشد ، موکل اصلی همان کسی باشد که سند موتور به نام اوست ، اختیارات درج شده در وکالت نامه ، چه وکالت اولیه ی صاحب موتور به وکیل و چه وکالت وکیل اول به شما ف کافی باشد موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است ابتدا استعلام بگیرید که موتور توقیف نباشد سپس اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تمام مدارک موتور کامل باشد و از مالک وکالت داشته باشد می تواند وکالت را به شما توکیل کند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر وکالت فروش داشته باشند مشکل وجود ندارد البته توصیه می شود مفاد وکالت‌نامه ایشان را برای بررسی ارسال نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وکالت نامه نامبرده حق توکیل به غیر دارد و زمانی در وکالت نامه قید نشده می توانید خرید نمایید و حتما مبایعه نامه تنظیم نمایید . بلافاصله تعویض پلاک نمایید ، در ضمن اگر هم زمان جهت تعویض پلاک یا ه راهور مراجعه نمایید اصلح می باشد .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر وکالت آنها معتبر و مدت آن تمام نشده باشد مشکلی ندارد
حدود اختیارات کامل باشد

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . حتما باید در کنار وکالت نامه قرارداد خرید هم تنظیم نمایید .

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بستگی به متن وکالتنامه داره. بارها پیش آمده که علیرغم داشتن وکالت در اثنای کار اشکال پیش آمده و نیاز به تغییر ش شش شد شش

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
اگر وکالت دارن خیر مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه قراردادی با مالک اولیه داشته باشن که مثلا فعلا بدلیل عدم پرداخت ثمن اولیه امکان انتقال نباشه میتونید با مالک اولیه تماس بگیرید و ازشون سوال بپرسید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق تفویض داشته باشند خیر مشکلی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی القاعده با اخذ وکالت از صاحب سند برای تعویض پلاک مشکلی پیش نخواهد آمد . در حال حاضر مرسوم است که در مراکز تعویض پلاک ، با وکالت نامه ، امور به سرانجام می رسد .