مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

باسلام و عرض خسته نباشید بنده چند ماه پیش یک ماشین معامله کردم بعد از خرید و پلاک زدن قرار شد مابقی پول رو به حساب من واریز کنه که کلا زده زیرش و میگه اصلا من بدهی به شما ندارم ولی پیام هایی از ایشون دارم که اثبات میکنه که ایشون بدهکاره و خودش داخل پیام مبلغ اخرین واریزی و گفته و مبلغ مانده گفته که برات می ریزم ولی اینکارو نمیکنه.متاسفانه من هیچ قراردادی با ایشان ننوشتم به سبب اشنایی و ماشین بدون رنگ هم کلا دور رنگ از اب در اومد خواستم بدونم با استفاده از پیام هایی که ازش دارم میتونم شکایت کنم و موفق میشم یا نه.؟
مورد دوم رنگی بودن ماشین چیکار باید بکنم در مورد این هم میشه کاری کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما از دو رنگ بودن ماشین بی اطلاع بوده اید و شاهدی برای معامله وجود دارد می توانید دادخواست مطالبه خسارت و یا فسخ معامله به علت خیار غیب دهید

لیلا شکیب

سرکار خانم لیلا شکیب :

سلام با توجه به وجود پیامک ها و اگر شهودی در این باره دارید و اخذ نظر کارشناس جهت تعیین قیمت روز معامله و نیز عدم سلامت خودرو میتوانید طرح شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به جزئیات قرارداد شفاهی ، دادخواست مناسب به طرفیت ‌خریدار مطرح نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود که با یک وکیل مشاوره داشته باشید تا دادخواست مناسب با توجه به شرایط مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قطعا راهکاری برای شما موجود است ولی برای اظهارنظر دقیق پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مطالبه ثمن بدین.درمورد دوم تامین دلیل کنید وبعد مطالبه ارش

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست ادله کافی به این که ایشان مابقی پول را نداده داشته باشید اگر شاهد دارید بهت است، به هرحال می توانید جهت مطالبه باقی ثمن معامله به دادگاه دادخواست مطالله تقدیم نمایید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . میتوانید به قراردا شفاهی استناد کنید و باقیمانهده ثمن معامله را دریافت کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ابتدا بایستی درصدد اثبات وقوع بیع از طریق دادخواست به خواسته اثبات وقوع بیع اقدام کنید . سپس بر اساس این اقدام ، مطالباتی که از شخص خریدار دارید را می توانید دریافت کنید .