مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام و وقت بخیر
بنده یک دستگاه خودرو سمند را جهت فروش نزد فردی گذاشته و به دلیل نیاز مجبور به خرید خودرو رنو با ارزش کمتر از خودرو خود خریده و مقرر گردید پس از فروش خودرو سمند هزینه خودرو رنو را برداشت و الباقی را نیز به من برگرداند و مدارک خودرو سمند تحویل ایشان و مدارک رنو نیز تحویل من گردید و چون این فرد مکانیک بود جهت تعمیرات جزیی خودرو ، رنو را نزد ایشان گذاشته و بعد از چندروز هنگام تحویل خودرو، ایشان باکمال پررویی عنوان نموده که رنو را فروخته و حتی سمند را نیز فروخته و یک ریال پول به من نداده و اظهار میکند برو شکایت کن و من پولی بهت نمیدم. عاجزانه خواهشمندم راهنمایی بفرمائید.چجور و از چه طریق میتوانم حقوق از دست رفته ام و حق زن و بچم را بازپس بگیرم.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد د