مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام بنده ماشین اردی خریدم ومبلغ 12 میلیون به صاحب ماشین بدهکارم الان صاحب ماشین توقیف کرده ماشین را وپارکینگ هس وتنها در امد منم فقط اون ماشین هس وخرج دوتا بچه هام از اون ماشین در میاوردم خواستم ببینم ایا راهی داره من خودرو از توقیفی در بیارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک پلاک باید اقدام کند بهتر است توافق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که آن ماشین وسیله امرار معاش شماست مثلاً در آژانس یا اسنپ کار می‌کنید می‌توانید آن را آزاد نمایید