مشاوره حقوقی رایگان - تعقیب و گریز عوامل بسیج

سلام علت تعقیب افراد توسط بسیج حالا یا امنیت عمومی یا هر دلیل دیگر توسط کدام مقام مسئول و دستور انجام میگردد و مدرک و دلیل و برهان آن برای این اقدام برای شهروندان چیست.؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به دادستان عمومی محل سکونت خود مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضابط خاص محسوب می‌شوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 با اصلاحات سال 1394 بسیج ، در صورت گذراندن دوره های آموزَشی و دارا بودن کارت ضابط ، به عنوان ضابط خاص دادگستری محسوب می شود و می تواند در برخی موارد ورود پیدا کند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در جرایم مشهود خودشان خود سر عمل می کنند اما در سایر جرایم باید دستور مقام قضایی داشته باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده کیفری در شعبه مربوطه باید پیگیری شود