مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن ارث

من چند سال پیش پدرم فوت کرده و نمی‌دونم مغازه ای که داره به نام خودش هست چون برادران و مادرم نمی‌خوام مغازه فروخته شده ولی من می‌خوام سهم خودم بگیرم.از کجا باید شروع کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحریر ترکه از،طریق شورا بخواهید تا استعلام انجام شود مالکیت پدر ۺما محرز گردد وسپس دادخواست تقسیم ترکه وفروش ان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقسیم ترکه بدهید اول انحصار وراثت بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی ممکن نیست شما ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و بعد اموال پدرتان را تحت عنوان دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه معرفی کنید تا سهم ارث هر یکی از وراث مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست انحصار وراثت انجام دهید و درخواست مهر و موم و تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر گواهی انحصاروراثت گرفته اید ابتدا از شورای حل اختلاف تقاضای تحریر ترکه نمایید سپس دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه محل تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص کردند

و بعد دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید تا سهم الارث هر ‌کدام از ورثه مشخص گردد
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کنید و با در اختیار داشتن مدارک لازم از جمله گواهی فوت و گواهی پرداخت مالیات بر ارث، نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید. زمانی که وراث و میراث مشخص شدند ، دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .