مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال پدر

باسلام وخسته نباشید
پدرم 15سال پیش فوت کرده و قبل از فوت گفته بود در یک روستا اطراف تبریز زمین های زیادی دارن که از زمان پدربزرگشان مونده و پسر عموهاش دارن استفاده میکنن،میخواستم بدونم که میشه اقدام کرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ و پدر
در شورا اقامه نمایید تا تمام ورثه
مشخص گردند
و سپس باید دادخواست تحریر ترکه را نسبت به اموال پدربزرگ اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
اگر اموال به نام پدربزرگتون باشد می توانید طرح دعوا کنید
البته ممکن است زمین ها سند نداشته باشد و یا اینکه آنها به نام خود سند گرفته باشند که در این صورت اگر املاک پدربزرگتان باشد می توانید اسناد را باطل کنید.