مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال پدر

پس از گذشت هجده سال فوت پدرم و برگه ای به نام صورت ریز ماترک پیدا کرده ام در داخل مدارک مادرم که گویی از ما پنهان کرده اند .ماترکی که داخل کادر نوشته شده برای من ناآشناست . الان من چطوری پیگیری کنم و استعلام بگیرم که اموالی دیگر داشته است پدرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید