مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی شیشه در ساختمان

آیا شکسته شدن شیشه میراث جلوی واحد . تک واحدی جز مشاعات ساختمان میشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا دید که ایا جز مشاعات است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در مشاعات باشد برعهده تمام مالکین است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دراین مورد کارشناس باید نظر دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به نحو دیگری مطرح شده است . قبلا به این پرسش به شکل کامل و جامع جواب داده شده است ‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما قبلاً سوال خود را طور دیگری مطرح کردید جهت مشاوره و راهنمایی کامل با وکلا تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در اکثر موارد، شیشه‌های پنجره‌ها به عنوان قسمتی از ساختمان محسوب می‌شوند و در نتیجه، در صورت شکستن، ممکن است جزء مشاعات ساختمان به حساب آیند. با این حال، این مسئله بستگی به شرایط و مفاد قرارداد مالکیت و تفاهمنامه مشاعات ساختمان دارد. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با مدیریت ساختمان تماس بگیرید و موضوع را با آنها مطرح کنید. همچنین، اگر شیشه‌ای که شکسته است، قابلیت تعمیر دارد، بهتر است این اقدام را انجام دهید تا هزینه جایگزینی شیشه را صرفه‌جویی کنید. در ضمن، اگر شیشه به دلیل عواملی مانند وقوع حادثه یا عیب تولیدی شکسته شده است، ممکن است بتوانید از بیمه تا حد مشخصی برای پرداخت هزینه تعمیر یا جایگزینی شیشه استفاده کنید. در هر صورت، بهتر است در این مورد با مسئولان مربوطه مشورت کنید تا بهتر بفهمید چه گزینه‌هایی در اختیار دارید.