مشاوره حقوقی رایگان - امکان اعاده دادرسی

با عرض سلام بنده در حکم نهایی دادگاه کیفری 2 به پرداخت دیه محکوم شده ام حال آنکه از ابتدای احضار مدام اظهار کرده ام که اتهام وارده کذب است و با توجه به اینکه شاکی فقط به عنوان شاهد مادرش را شاهد معرفی کرده دلیل بر ارتکاب جرم نیست غیر از این در وقت مقرر جهت رسیدگی قاضی در مرخصی بوده و حضور نداشته و اظهارات هر دو طرف توسط دفتر شعبه اخذ شده با این تفاصیل ولی حکم صادر شده و من محکوم شده ام آیا امکان اعاده دادرسی وجود دارد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعاده دادرسی تحت شرایط خاصی امکان دارد که باید بررسی کرد که آیا این شرایط در مورد شما حاکم هست یا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما اعتراض به حکم صادر شده از سوی دادگاه کیفری 2 دارید ، می توانید در مهلت اعتراض ، نسبت به تجدیدنطرخواهی اقدام کنید. اعاده دادرسی زمانی قابل تحقق است که حکم قطعی شده باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل مدارک جدیدی دارید که قبلاً در مراحل قبلی ترجمه نظرخواهی از آن استفاده نشده است می توانید درخواست اعاده دادرسی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ابتدا تجدید نظر خواهی داشته باشید و بعد از آن اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از حکم دادگاه بدوی در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی نمایید اگر حکم قطعی شد اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
اعاده دادرسی خاص نمایید
عام دلیلی بنظر وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اعاده دادرسی باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

در صورتی که شما از ابتدای مراجعه به دادگاه اظهار داشته‌اید که ادعاهای شاکی کذب است و مدارک و شواهدی نیز در اختیار دارید که این ادعا را تایید می‌کنند، می‌توانید با استناد به این مدارک و شواهد، اقدام به اعاده دادرسی در دادگاه مربوطه کنید.

به هر حال، باید توجه داشت که برای اینکه دادرسی اعاده شود، باید مدارک و شواهد قاطعی را به دادگاه ارائه دهید که مبنی بر بی‌گناهی شما باشد و احتمالا نیاز به وکیل دارید. لذا بهتر است با وکیل خود مشورت کندهید تا با شرایط و جزئیات پرونده آشنا شده و بهترین راه‌حل‌ها را برای حل این مشکل پیدا کنید.

همچنین، در صورتی که به دلایلی از حضور در جلسه دادگاه در زمان مقرر مستثنی شده بودید، باید از طریق وکیل خود به دادگاه اطلاع داده شود و سعی کنید مدارکی را ارائه کنید که این مستثنی بودن را توجیه کند.

در نهایت، باید توجه داشت که در صورتی که حکمی به شما صادر شده است، می‌توانید با توجه به شرایط و مدارک دفاعی خود، در مراحل بعدی به طرح دفاع خود ادامه دهید و در صورت لزومی‌توانید در مراحل بعدی به طرح دفاع خود ادامه دهید و در صورت لزوم، از راه‌هایی دیگر استفاده کنید. در هر صورت، بهتر است با وکیل خود تماس گرفته و راهکارهای مختلف را مطرح کنید تا بهترین تصمیم‌گیری را در این مورد بگیرید.