مشاوره حقوقی رایگان - تلگرام

سلام دوستان من توی تلگرام عضو یک کانال به طور خود به خود شدم امروز صبح و همه ی کانال هام پاک شدن و اینکه این پیام درآن کانال تلگرامی به اسم پلیس فتا نوشته شده بود قضیه چیه راه نمایی کنید من 15 سالمه و اینکه 2 تا سیمکارتم بند شده

*اخطاریه*

کاربران محترم
بنا به دستور مقام محترم قضایی ، شبکه مجازی شوگرددی به علت ترویج فساد و ترغیب،تشویق و فریب مردم در جمهوری اسلامی ایران است، توقیف گردیده و کلیه عوامل آن دستگیر شده اند. شما نیز به عنوان عضو و دنبال کننده این شبکه مورد شناسایی و رصد اطلاعاتی قرار گرفته اید .
لذا با عنایت به اصل رافت اسلامی در مرحله اول از تخلف شما چشم پوشی گردید. در صورت فعالیت مجدد در شبکه های اجتماعی متخلف و یا سایر موارد مشابه، مورد اقدام قضایی قرار خواهید گرفت .

(پلیس فتا سازمان آگاهی تهران بزرگ )

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی برای شما پیش نمیاد بهتر است وارد این شبکه با ای تلگرامی نشوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به شبکه های غیر مجاز وارد شدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعتنایی به چنین پیام هایی نکنید . ممکن است که چنین پیام هایی که در فضای مجازی ارسال می شود ، جعلی باشد و صحت و سقم چنین پیام هایی معلوم و هویدا نمی باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به علت فعالیت شما در کانال های تلگرامی غیر مجاز اولین اخطاریه پلیس فتا به شما ارسال شده است و اطلاعات کاربری شما در تلگرام کاملا در اختیار وزارت اطلاعات قرار گرفته است بهتراست از کانال مربوطه و عضویت از آن انصراف دهید و از هرگونه اقدام در این زمینه صرف نظر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سریعا کانال را ترک نمایید و فعالیت ها را متوقف نمایید تا در امان باشید
اسلام نگهدارتان هم وطن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کانال مذکور برخلاف مقررات حاکم بر فضای مجازی بوده و مسدود شده است ، بهتر است در چنین کانال هایی عضو نشوید ، چون سونیت نداشته اید به سما فقط اخطار ارسال شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقا وارد کانال تلگرامی مورد نظر نشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از این سایتها و گروه ها تا حد ممکن دوری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به نظر می‌رسد که شما به یک کانال تلگرامی پیوسته‌اید که برای ترویج فساد و تشویق مردم به فعالیت‌های غیرقانونی، مورد تحریم و قرار گرفته است. این کار می‌تواند برای شما در آینده مشکلاتی را به دنبال داشته باشد. به همین دلیل، بهتر است که از فعالیت در چنین کانال‌هایی خودداری کنید و در عین حال، به مراجعه به مراجع قانونی مانند پلیس یا دادگستری فکر کنید تا از وضعیت خود در خصوص این پیام هشدار، اطلاعاتی دقیق‌تری کسب کنید و در صورتی که لازم باشد، اقدامات لاز جمله تغییر رمز عبور و حذف اکانت تلگرام خود را انجام دهید. همچنین، در صورتی که با این پیام هشدار مواجه شدید و اطمینان ندارید که آیا این پیام اصلی است یا خیر، بهتر است با تماس با مراجع قانونی و دستگاه‌های امنیتی، از صحت این پیام اطمینان حاصل کنید. همچنین، اگر شما به هر دلیلی به این کانال وصل شده‌اید، بهتر است که به سرعت از آن کانال خارج شوید و هیچگونه فعالیتی در آن انجام ندهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مشکلی نیست دیگر عضو شبکه های این چنینی نشوید