مشاوره حقوقی رایگان - شاکی

سلام همسایه زمین زراعی بالادستی اقدام به حفرچاه درحدفاصل 500متری ازچشمه مامیباشدکه بدون مجوزاقدام نموده آیا میتوانم شاکی باشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید تحت عنوان ممانعت از حق حفر چاه و استفاده از راه عبور آب شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ امکان شکایت برای شما موجود است . همچنین شما می توانید از طریق اداره آب ، اقدام به شکایت کنید تا از این طریق از اقدامات غیر قانونی طرف مقابل شما ، جلوگیری شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
به آب منطقه ای گزارش دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حفر چاه می بایست با مجوز قانونی ارگان های مربوطه می باشد در غیر این صورت تخلف است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
شما می‌توانید از طریق اداره اب ‌ منطقه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند می توانید از طریق دادگاه طرح دعوی کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
ميتوانيد طرح شكايت فرماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، می‌توانید شاکی باشید. اگر همسایه شما بدون دریافت مجوز اقدام به حفر چاه در نزدیکی چشمه آب کرده است، این عمل باعث آسیب به منابع آبی و زیست محیطی شما و سایر افراد در منطقه می‌شود. بنابراین، می‌توانید با مراجعه به دادگاه، شکایت خود را از این تخلف به صورت قانونی اعلام کنید. در این صورت، ممکن است به شما توصیه شود که ابتدا با همسایه خود به صورت مسالمت آمیز و برای حل و فصل این مشکل صحبت کنید. اگر این روش موفقیت آمیز نبود، می‌توانید با تقدم مدارک و شواهدی که مبنای شکایت شما است را به دادگاه ارائه کنید. در این صورت، دادگاه می‌تواند حکمی صادر کند که به همسایه شما اجازه حفر چاه را در نزدیکی چشمه آب ندهد و در صورتی که حفر چاه صورت گرفته باشد، می‌تواند حکمی برای مسدود کردن آن صادر کند.