مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زن ناشزه

سلام من توشهرستانم. باشوهرم به اختلاف خوردیم که مقصر هم مابودیم حالام ازم متنفره.
منم مهریه ونفقه به اجراگذاشتم نفقه رودادمهریه هم قسطی شدرفت زندون که اومدبیرون متنفرترشد. دوسکه پرداخت کرد.
دادخواست طلاق دادم رفتم قاضی گف ایشون کارمند هستن وخیلی هم پاکن وهیچ گونه شرایط بدی نداره بنظرم منم نتونستم واقعا اثبات کنم.
تجدیدنظرهم طلاقم ردشد.
اگ من نتونم شرایط دوازده گانه روثابت کنم،میشه بعد3سال حق طلاق بدن بم.مثلا این دلیل که من کراهت دارم وشوهرنیازدارم؟
اون اگ مهریه روببخشم طلاقم میده ولی من هم مهریه وهم طلاق میخوام.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید دادخواست طلاق به علت است و حرج زوجه در حیطه و شرایط آن بررسی و اظهارنظر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا برای اثبات تنفر باید مقداری از مهریه بخشیده شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همان طور که خودتان در سوال اشاره کرده اید ، هیچ از شرایط عسر و حرج برای شما محقق نشده است . اما توجه داشته باشید که اگر شما به موجب این کراهت شوهر شما ، از ارتباط روحی و جسمی با ایشان محروم شده اید ، می توانید به استناد این موارد ، عسر و حرج خود را ثابت بفرمائید. و دادخواست به خواسته طلاق به درخواست زوجه را به استناد مدارک دال بر عسر و حرج ، در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طلاق اگر دلیل نداشته باشید باید مهریه ببخشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دوباره دادخواست طلاق وجود خواهد داشت ولی شما باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که به دنبال طلاق هستید و شوهرتان هم موافق است، می‌توانید به صورت توافقی ازدواج را به پایان برسانید. در این صورت، می‌توانید با شوهرتان قراردادی برای تعیین شرایط مربوط به مهریه و نفقه بسته و پس از تصویب قاضی، این قرارداد به عنوان حکم قطعی صادر شود.

در صورتی که شوهرتان موافق نباشد و شما به دلایلی نتوانستید شرایط دوازده گانه را برای قضاوت اثبات کنید، باید صبر کنید تا شرایط قانونی برای درخواست طلاق فراهم شود. در برخی از قوانین، به دلایلی مانند تعددفعات متعدد خشونت خانگی، کراهت دائمی، خیانت و...، حق طلاق به زن برای یک بار تعلق دارد.

در خصوص درخواست همزمان مهریه و طلاق، باید به قوانین و مقررات مربوط شما توجه کنید. در بعضی موارد برای درخواست طلاق باید قبل از آن حتماً مسئله مهریه حل شود. در این مورد، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و در قوانین مربوط خود دقیقاً بررسی کنید که آیا درخواست همزمان مهریه و طلاق ممکن است یا خیر. همچنین، می‌توانید درباره شرایط قانونی و مسیر قانونی برای حل این مسئله صحبت کنید.