مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز بومی گری

آیا بنده با گرفتن نامه از حفاظت اطلاعت مبنی بر بومی نبودن رقیبم در آزمون و اینکه این که رقیبم با ادعای کذب و آوردن سه شاهد توانسته مامورین پاسگاه رو گول بزنه و تاییدیه پاسگاه رو بگیره و بنده میتوانم شکایت کنم پرونده استخدامی رقیبم رو کلا ببندم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای خود حقی قائل هستید می توانید شکایت نمایید تا رسیدگی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد