مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن وجه بیعانه از بنگاه املاک

حدود 20دروزپیش جهت مسکن مراجعه نموه وجهت بازید هنوزمستاجرقبلی تخلیه نکرده بود خلاصه کمی جدال بنگاه مستاجرقبلی تاچندروزبعد که خواهرم امدکه به اتفاق خانه ببینم مجددأ همان اتفاق قبلی پیش رو بود که درحال خواهرم منصرف شد وبعد ازچندساعت باز با زبان خوب عرض کردم شماره حساب مبلغ بیانه که خیلی واضح عرض کرد خیربیانه جای پیشمان کردی که فقط درحد دیدن که منزل باوجود مستاجر قبلی ومشکلات فعلی اش حال مدت 8روزپول نداده وازمبلغ 7ملیون بیانه قولنامه 1تومان کسرکرده درصورت که قولنامه ازسوی مالک فسخ شده نه سوی این حقیر کسرشود ضمنا تاریخ درقولنامه ذکر نشده بود لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یک میلیون شما را پرداخت نکرده است می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قولنامه مبایعه نامه و یا هرگونه قول و قراری برای انجام معامله وجود نداشته باشد بنگاه مکلف است بیعانه را پس دهد می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدایی اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه دهید یا به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بنگاه مکلف است بیعانه را پس دهد می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست مطالبه وجه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به نظر می رسد که قولنامه اشاره شده ، از صدر تا ذیل ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا مشخص شود که بنگاه دار به چه حقی 1 میلیون تومان را برای خود نگه داشته است؟!

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصولا اگر مبایعه نامه تنظیم شود با فسخ کمیسیون کم نمی شود اما بهتر است به اتحادیه مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي حل اختلاف مراجعه نماييد
و طرح دعوا نماييد
در خصوص اخذ مبالغ غير قانوني نيز به تعزيرات حكومتي مبني بر گران فروشي خدمات داراي تعرفه املاك شكايت نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

متأسفانه شما در موقعیتی قرار دارید که وجه بیعانه را به بنگاه مشاور املاک پرداخت کرده‌اید، اما مستاجر قبلی هنوز مبلغی به شما پرداخت نکرده است. اگر با مشکلاتی همچون این موضوع روبرو شدید، ابتدا باید با بنگاه مشاور املاک تماس بگیرید و با آن‌ها در مورد وضعیت مستاجر قبلی صحبت کنید. ممکن است بنگاه مشاور املاک با مستاجر قبلی در مورد پرداخت وجه بیعانه صحبت کرده باشد ولی اگر این مسئله به دلایلی به حل نرسیده است، باید اقدامات لازم را انجام دهید.

اگر به دلایلی بنگاه مشاور املاک قادر به حل مسئله نشد، شما می‌توانید با استفاده از راهکارهای حقوقی، به دنبال مطالبه وجه بیعانه خود باشید.

در هر صورت، اگر بنگاه مشاور املاک از شما وجه بیعانه را دریافت کرده است، باید از آن‌ها تقاضای بازگرداندن پول خود را کرده و در صورتی که بنگاه مشاور املاک به این درخواست رسیدگی نکرد، اقدامات لازم را در راستای حفظ حقوق خود بردارید.