مشاوره حقوقی رایگان - دخل و تصرف در مالکیت آسانسور

سلام
بنده در یک ساختمان 10 واحد هستم که اپارتمان را پیش خرید کردم با آسانسور از فروشنده خریدم سازنده اسکلت و سازه آسانسور را ساخت اما کابین را تکمیل نکرد و آسانسور را ناقص رها کرد و متواری شد 8 واحد جمع شدن با هم اونو تکمیل کردن و از من هم خواستن که هزینه هاش را بپردازم من گفتم برای یکبار هزینه را پرداخت کردم و برای یه جنس یا یک کالا دوبار هزینه نمیدن و گفتم اگه اسانسور با معیار استاندارد و بیمه اسانسور تکمیل کنید پرداخت میکنم اما گفتن اگه استاندارد بخواد تکمیل کنبم هزینه هاش خیلی زیاد میشه و خودشان اسانسوری فاقد استاندارد و بیمه و برق غیر مجاز نصب کردن و عملا به مالکیت و حق بنده در اسانسور دخل و تصرف کردن و عملا بنده را نسبت به داشتن اسانسوری استاندارد محروم کردن.آیا بنده میتوانم نسبت به دخل و تصرف بدون رضایت من و سلب مالکیت نسبت به داشتن حق آسانسور شکایت کنم و نسبت به حکم جمع آوری اسانسور توسط دادگاه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که تمامی مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا بتوان از آن طریق ، اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه شود .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير نمي توان در اين رابطه با فرض مطروح شكايت منتج به نتيجه دلخواهتان نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند نظر دقیق توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است هزینه ها را پرداخت کنید.
برای تاییدیه استاندارد می توانید بعداً پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی از اسانسور بازدید و تمام معایب آن در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و بعد باید دادخواست الزام به انجام
تعهد و نصب آسانسور طبق استاندارد را اقامه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام نیاز به بررسی مدارک و توضیحات بیشتری دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص غیر استاندارد بودن آسانسور ابتدا با ارسال اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی مراتب را به مالکین اعلام نمایید . سپس مراتب را به اداره استاندارد و شهرداری گزارش نمایید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بر مبنای انچه گفته شد خیر ولیکن بر مبنای غیر ایمن بودن بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرح وضعیتی که شما توضیح دادید، به نظر می‌رسد که فرد سازنده آسانسور به شما خدمات تکمیلی که به شما قول داده بود، ارائه نداده است و به همین دلیل شما حق دارید تا نسبت به دسترسی به مالکیت آسانسور و درخواست تکمیل آن از طریق مراجع قضایی اقدام کنید.

در این باره، شما می‌توانید به عنوان مالک واحدی که به آسانسور دسترسی دارید، درخواست تکمیل آسانسور را از طریق مراجع قضایی مطالبه کنید. در صورتی که دادگاه به شما حق داد، می توانید از طریق مراجع قضایی برای جبران خسارت و هزینه های اضافی ناشی از عدم تکمیل آسانسور از فرد سازنده شکایت کنید.