مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان وارد شده

سلام
خودرو بنده که در اسنپ رانندگان فعالیت دارم و اموراتم با این کار میگذره
به علت خرابی و تعمیر به تعویض روغنی بردم برای انجام مکانیکی که بمن گفتن پنج میلیون تومان فقط فعلا لوازم یدکی برای خوردرو من خریدن و بنده هم الحساب مبلغ دومیلیون و پانصد هزار تومان بهشون دادم و بعد از مدتی متوجه شدم بمن دورغ گفتن و کل خرج ماشین من دومیلیون شده و حتی جواز مکانیکی هم ندارن و تا الان که مدت حدود پنج ماهی هست که ماشین منو تعمیر نکردن و کنار خیابان گذاشتن و من بارها مراجعه کردم به این افراد که اخرین بار بمن فحاشی کردن و گفتن برو هرکاری میتونی بکن
و 110 امد و به نفع من گزارش پر کرد
حالا بنده باید چکار کنم که بتوانم حق و حقوق وضرر وزیان خودم رو از این افراد سود جو و نامرد بگیرم؟

تشکر میکنم از شماها

پاسخ ها :

یک وکیل

برای موضوع ایراد در خدمات رسانی باید به تعزیرات مراجعه کنید