مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادم و پولمو پس نمیده

با سلام خدمت سایت عالی و موفقتون ممنونم که به این شیوه به سوال های افراد زیادی پاسخ میدید
من یه مغازه پوشاک دارم رفیقم 6 ماه پیش اومد پیشم لباس برده و حدود 1میلیونو دویست هزار تومان شده
و دو سه نفر شاهد دارم که لباس برده پیشم و پولشو بهم نداده الان سوال من اینکه بعد شیش ماه که خواستم شکایت کنم قبلش بهش اسمس دادم و گفته برات میارمش ده بار گفته برات میارمش و نیاورده برام الان خونشون نقل مکان کرده و من فقط شماره تلفن خودش و پدرشو دارم شایدم بتونم ادرس خونشون رو گیر بیارم
الان سوالم اینه که با داشتن پیام هاش و داشتن دو تا شاهد میتونم پولم رو ازش بگیرم ؟؟ ایا شکایت کنم خودشون پیگیری میکنن یا من هر وقت هر کجا ببینمش زنگ بزنم 110 میتونم برا گرفتنش در صورت نیومدنش به دادگاه اقدام کنم؟؟ راه حل شما خیلی میتونه به من کمک کنه اگه واضح باشه و قابل درک برای من ممنونم از سایت عالیتون منتظر جواب و راه حل شما هستم مرسی

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع حقوقی هست و باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما باید دادخواست بدهید و در صورت داین بودن امید است به حکم میرسید .