مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تیکه

باسلام و خسته نباشید.
بنده برج11ماشینی که 2ماه بود خریده بودمو به دلیل نیاز مالی فروختم و الان خریدار بعد 8ماه مدعی شده که ماشین دوتیکس و درحال شکایت از بندس میخواستم بدونم میتونه کاری انجام بده اگرهم اونجور که میگه باشه من در جریان نبودم و من باید چیکار کنم؟
ایا مشکلی باشه خود دادگاه میشه از فروشنده قبل من شکایت کنه که اگر چیزیم باشه ماشین از صفرش دست اون بود

پاسخ ها :

یک وکیل

نتیجه شکایت بستگی به دلایل و تشخیص قاضی دارد قابل پیش بینی نیست