مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی و زنا

پدرم املاک زیادی در لرستان دارد و در زندگی مردی تند خو و خود رای و خود خواه بود و با اقوام دشمنی داشت. و فقط در زندگی از خواهر بزرگم حرف شنوی داشت و سال‌هاست متوجه شدم پدرم و خواهر بزرگم روابط جنسی داشتن و خواهر بزرگم راضی بود و مخالف کارهای پدرم نبود. کینه زیادی دارم ازشون.و الان میخواد املاک رو به نام خواهر بزرگم بزنه. چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی می تواند نسبت به املاک خود هرگونه تصمیمی که می خواهد بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه اقدام حقوقی خاصی قابل انجام نیست