مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو بخاطر فروش خودروی معیوب

اینجانب در مورخه 98/07/17 در بنگاه ماشین پارس مدل 1393 خریداری نمودم که بعد گذشت سه روز متوجه روغن سوزی خودرو شدم که به بنگاه مراجعه نمودم که یا فروشنده خسارت پرداخت کند و یا معامله فسخ گردد که فروشنده ابراز کرد مبلغ مورد نظر را هزینه خرید زمین نموده و هیچ خسارتی را متقبل نمیشود. ایا با توجه به داشتن قولنامه ای که در ان مهلت 24 ساعته جهت فسخ معامله قید شده است امکان دریافت خسارت و یا فسخ قرارداد وجود دارد؟
ضمنا زمانی که به اتحادیه جهت درخواست شکایت مراجعه نمودم متوجه شدم که بنگاه فاقد پروانه کسب میباشد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از بنگاه به تعزیرات شکایت کنید دوم اینکه بله امکان فسخ یا اخذ ارش عیب وجود داره از طریق دادخواست پس از مشاوره با وکیل مجرب اقدام نمایید