مشاوره حقوقی رایگان - دزدی اکانت کالاف

سلام من یه اکانت کالاف فروختم بعد اون طرف هم رمز و جی‌میل رو عوض کرد حالا راهی اومده برای برگرداندن اکانت از طریق قانونی توسط خود شرکت کالاف آیا طرف می‌تونه از من شکایتی بکنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به هرحال با توجه به این که شما بازی را فرخته اید و در حال حاضر بازی با جی میل دیگری مرتبط است، اگر اقدامی نمایید قابل شکایت و پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید