مشاوره حقوقی رایگان - بعد از امضا تقسیم نامه و ترک دعوا احتیاج به امضا وارث در اسناد رسمی است یا خیر

ما سه خواهر داریم که سهم ارث خود رو زمانی که پدرم زنده بودند از پدرم طلب کردند و پدرم 1000 متر زمین زراعی بهشون دادو به پسرها هم 1000 متر داد و بعد از فوت پدرم زمین حیاط خانه بین 4 پسر تقسیم شد که به نفری 700 متر رسید
خواهر ها زمان که زمین رو گرفتند امضا کردند که دیگر ادعای نسبت به بقیه ارث ندارند و بعد از فوت پدرم هم برگه وراثت رو امضا کردند و هم برگه تقسیم نامه رو
ولی الان مدعی هستند که ارزش زمینشان کم است و مانع سند گرفتن برادرها میشویم و امضا نخواهیم کرد
آیا برای تفکیک سند احتیاج به امضای خواهر ها است یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله لازم است

ولی شما میتوانید دادخواست تنفیذ تقسیم نامه را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
طبق تقسیم نامه باید عمل بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . و قبلا این پرسش مطرح گردیده است . در گذشته به پرسش طرح شده ، به شکل کامل ، جامع و تفصیلی پاسخ داده شده است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج ضعیفی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام لازم می باشد همچنین می توانیم دادخواست تنفیذ تقسیم نامه را از دادگاه محترم مطالبه نماید تا در این خصوص رسیدگی و تعیین تکلیف گردد