مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من 23 سالمه متاسفانه اسمم تو کارت اقامت به دلیل تلفظ اشتباه سامرا هست ولی اسم واقعیم ک همه به همین اسم منو میشناسن سمیرا هستش میتونم تغییرش بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اصلاح وجود دارد