مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استادان محترم. بنده نام کوچکم در شناسنامه عبداله ثبت شده. آیا می توانم به علت غلط املایی درخواست بدم که به شکل صحیح یعنی عبدالله تغییر پیدا کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما ، شما باید به اداره ثبت درخواست تصحیح نام را مطرح نمایید

و شما میتوانید نام خود را به اسم دیگری تغییر بدهید و باید دادخواست در دادگاه مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید درخواست تصحیح نام خود را به اداره ثبت احوال تقدیم نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق ثبت احوال نسبت به تغییر اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق ثبت احوال اقدام کنید تا بررسی شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق ثبت احوال درخواست خود را مطرح نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله تصحیح در صلاحیت اداره ثبت احوال است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره ثبت احوال

درخواست خود را پیگیری نمایید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله امکان پذیر می باشد از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود درخواست و اقدام نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ازطریق اداره ثبت پیگیری کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

تمامی شناسنامه ها عبداله می نویسند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید