مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

باسلام.همسربنده تقریبادوسال پیش مرتکب اشتباهی شدن بامصرف چندقرص خواب آورتوحال خودش نبودباطری موتوردوتاازهمسایه هاروبازکرده وباطری هاروهمونجابهشون پس داد.براش یک سال حبس تعزیری بریدن.وچون فکرکردیم همه چی تموم شده تجدیدنظرخواهی دادیم.یکی ازشکات رضایت دادهمونجا.یکیش میگه بخاطرسیم باطری قطع کردین باید15میلیون بهم بدین تارضایت بدم.مگه میشه هرچقدرشاکی بگه ماپرداخت کنیم تارضایت بده؟میگه وگرنه رضایت نمیدم.هنوزجواب تجدیدنظرهم نیومده.شوهرمم بعداون قضیه کارپیداکردوالان دوسالی میشه توشرکت نیمه خصوصی مشغول به کاره.پنج شش ساله هیچ خلافی مرتکب نشده.نظرشماچیه راجب حکمش؟؟؟دردادگاه قیدشده توپرونده که سارق اقرارکرده به چنین جرمی کرده ولی نگفته دیگه غیرعمدبوده.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید صبر کنید تا نتیجه تجدیدنظر ابلاغ شود در ضمن تلاش کنید که رضایت شکایت را هم جلب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.