مشاوره حقوقی رایگان - سند

با سلام.بردار من با یه نفر دیگه به جرم سرقت محکوم شدن وجمعا به رد مال حدود 19 میلیون نفری 8500و یکسال زندان محکوم شدن جرم حبس تعزیری شماره 6 یا میشه سند گذاشت برا ای این نره زندان؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر رضایت بگیرند و سابقه نداشته باشند قاضی محترم می توانند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ایشان باید خود را به زندان معرفی نماید و سپس درخواست پابند الکترونیکی و عفو موردی را مطرح نمایند و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرا احکام مطرح کنند و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکان استفاده از آزادی مشروط بعد از سپری شدن 1/3 از حبس ،پابند الکترونیکی و...نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ولی می تواند درخواست پابند الکترونیکی نماید تا به زندان معرفی نگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر رضایت شاکی را بگیرند زندان نمی روند اگر حکم قطعی نشده است راه های ارفاقی دیگری نیز وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مجازات بسته به شرایط پرونده و تشخیص مقام قضایی است

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در صورت قطعیت حکم و محکومیت امکان گذاشتن وثیقه نمی‌باشد