مشاوره حقوقی رایگان - فوت و آثارش بر قراردادها و انتقال مال!

ایا فرد کهنسالی که فوت میکند عقودی که قبل از ان به انجام رسانده اعم از انتقال مال و هبه و دیگر قرارداد ها و حتی حتی غیر قراردادها مثلا انتقال پول از حساب خودش به دست خودش به حساب کس دیگر به عنوان هدیه ! ایا وراث بعد از فوت میتوانند به عنوان این که ان فرد مسن عاقل نبوده الزایمر داشته این ادعا را بکنند و انتقالات را پس بگیرند و باطل کنند؟ تورو خدا کامل توضیح بدین؟ اثبات الزایمر داشتن و اهلیت نداشتن بعد از فوت ممکن است؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هر ادعایی را میشود مطرح کرد مهم دلایل و تشخیص دادگاه هست