مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن شناسنامه های اضافی

با عرض سلام شخصی چهار شناسنامه به نامهای مختلف با عنوان فرزند دارد که د‌رواقع هیچ گونه فرزندی نیست ولی فقط با دو شاهد اقدام میکرده به گرفتن شناسنامه اظافی حال چون دارد یارانه آنها را می‌گیرد و تحت پوشش کمیته امداد است حاضر به باطل کردن شناسنامه نمی‌شود ‌از مزایای آنها استفاده می‌کند حال بنده از چه طریقی می‌توانم اقدام به باطل کردن این شناسنامه ها کنم ودر ضمن ثبت احوال می‌گوید فقط خودشان با اختیار خودشان می‌توانند باطل کنند ممنون میشم بفرمایید از چه طریقی نسبت به ابطال ‌واستفاده ازمزایای دولتی بر علیه آنها شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که در این خصوص ، دادستانی را مطلع کنید . تا دادستان به عنوان مدعی العموم نسبت به ابطال شناسنامه ها اقدام کند و از این عمل غیر قانونی جلوگیری کند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق ثبت احوال مرکز استان موضوع را پیگیری کنید.
از طریق دادستان شهر خودتان نیز می توانید اعلام جرم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما فقط میتوانید به دادستانی اطلاع بدهید
و امکان شکایت توسط شما وجود نخواهد داشت زیرا شما ذینفع محسوب نمیشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثبت احوال محل سکونت آن شخص همکاری نمی‌کند باید از طریق دادستانی درخواست کتبی دهید تا دادستان تحت عنوان مدعی العموم برای ابطال شناسنامه های خلاف واقع اقدام نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وقتی ذی نفع نیستید نمی توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید صرفا گزارش کنید مگر ضرری متوجه شما شده باشد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادستان شهر خودتان نیز می توانید اعلام جرم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دادستان محترم این موضوع را پیگیری نمایید