مشاوره حقوقی رایگان - جعل شناسنامه

پنج سال قبل ازدواج کردم الان متوجه شدم که خانمم اصالتا ایرانی نیست و خانواده‌اش با استفاده از شناسنامه یک زوج ایرانی که فوت کرده آمد برای همه اعضای خانواده شناسنامه گرفته اند. اول اینکه من میتوانم تقاضای فسخ عقد بدم یا نه. دوم برای گزارش این کار و ابطال شناسنامه این خانواده چکار میتوانم بکنم. سوم اگر گزارش ندم ممکن است در آینده برایم بابت عدم گزارش مشکلی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای ازدواج می‌توانی دادخواست فسخ نکا مطرح نمایید اما بعد از اطلاع به موضوع مورد فسخ �دام جهت فسخ فوری می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند عدم گزارش جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز یه بررسی جزئیات موضوع میباشد

و با شرایطی خاص امکان فسخ نکاح وجود خواهد داشت
و فسخ نکاح فوری است

و شما باید دادخواست اقامه نمایید و لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
گزارش این موضوع را از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
می توانید با شماره 113 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
در خصوص فسخ نکاح نیز می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست خود را ثبت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست فسخ نکاح دهید
عواقبی برای شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا می‌بایست مدارک شما بررسی شود

بله تحت شرایطی امکان فسخ نکاح وجود دارد اما اگر زمان را از دست بدهید قاضی از شما نمی‌پذیرد

شما می‌توانید ابتدا شکایت کنید و موضوع خود را حل کنید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
میتوان نکاح را فسخ کرد و فسخ فوریت دارد
عدم گزارش مشکل ساز نخواهد بود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان فسخ نکاح وجود دارد از طریق دفاتر قضایی اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر الان متوجه شدید بلی
شما فقط دادخواست فسخ بده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.اما بابت فریب در ازدواج می توانید شکایت کیفری کنید و طلاق هم با مرد هست ومی توانید با پرداخت حقوق مالی همسرتان را طلاق دهید

یک وکیل

شما میتوانید به جهت تدلیس درنکاح تقاضای فسخ تکاح را ازدادگاه بخواهید البته در ایتدا باید اظهارنامه اعمال حق فسخ را به همشر خود ارسال کنید وموصوع جعل شناسنامه را میتوانید در مقام اعلام کننده جرم به دادسرای محل زندگی اعلام کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
فسخ نکاح تحت شرایطی امکانپذیر می‌باشد که توصیه میشود حتماً از یک وکیل دادگستری مدد بگیرید و به تنهایی اقدام نکنید.