مشاوره حقوقی رایگان - فروختن اموال به قصد فرا راز دین

همسر سابقم اموال خود را به قصد فرار از دین فروخته چون روحانی هست دادگاه ویژه نیز محکوم کرده چه باید بکنم لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با حکم محکومیت وی دادخواست ابطال سند بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که از سوی دادگاه ، معامله به قصد فرار از دین ثابت شده است ، تمام اموال بابت مهریه توقیف خواهد شد و شما می توانید از محل فروش آن ها ، مهریه خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رای صادر شده است می‌توانید تقاضای اجرا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابطال معامله صوری می توانید بابت مهریه توقیف کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به مطالعه دادنامه صادره میباشد

برای تحقق جرم فرار از دین ، ابتدا باید حکم قطعی مبنی بر ‌مدیونیت مدیون صادر گردد و سپس مدیون اموال خود را به شخص ثالث انتقال بدهد و

ولی با شرایط خاصی امکان ابطال معامله به علت صوری بودن وجود خواهد داشت اگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با داشتن این حکم باید دادخواست ابطال معاملات را بدهید و اموال را بابت مهریه توقیف کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شکایت بابت معامله به قصد فرار از دین کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است