مشاوره حقوقی رایگان - زمین مشجر وضعیت خاص طلق

سلام بنده یک قطعه زمین 732متری با سند دفترچه ای مسکونی دارم اقدام به سند دفترچه ای مسکونی به تک برگ نموده ام در سند تک برگ زمین مشجر وضعیت خاص طلق نوشته شده از شما خواهش دارم جواب سوال بدهید ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به طور مشخص بیان نشده است . لازم است که جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی، اسناد مورد اشاره ، تحت بررسی و مطالعه قرار گیرند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
مالکیت شما محرز است و سند مالکیت صحیح و قانونی است و مانعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی شما مالک شش دانگ زمین هستید و زمین در رهن نیست و شریک ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما مشخص نیست ولی طلق یعمی آزاد است و وقفی یا بازداشتی و رهن و توقیفی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید پیگیری نمایید از طریق اداره ثبت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مهم است ولی مالکیت شما خدشه به آن وارد نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چه سوالی مد نظرتان است لطفا مطرح کنید تا بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملک طلق یعنی مالک می تواند هرگونه تصرفی در آن داشته باشد