مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو.

2ماه پیش ماشین فروختم به دوستم.70 میلیون از پول ماشین موند قرار بود چند روزه پرداخت کنه.بخاطر دوستی و همکار بودن مبایعه نامه دستی نوشتیم و مدارک بهش دادم ولی پلاک بنام نزدم.الان نمیده.راهی هست قانونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و می توانید درخواست توقیف خودرو را داشته باشیدآیا الباقی ثمن معامله و مطالبه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به استناد مبایعه نامه دستی که تنظیم کرده اید ، یا می توانید معامله را فسخ کنید و ماشین خود را استرداد کنید ، یا اینکه طرف مقابل خود را از طریق مراجع قضایی ، الزام به پرداخت پول کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دستی دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه باقیمانده
ثمن معامله و خسارت تأخیر تادیه را اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مفاد قراردادخود رجوع نمایید آیا حق فسخ دارید یا خیر اگر ندارید دادخواست مطالبه مابقی ثمن معامله را تقدیم دادگاه نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام الزام ایشان به پرداخت ثمن را مطالبه کنید امکان فسخ هم طبق قرارداد در صورت رویت قرار داد ممکن است داشته باشید باید قرارداد را رویت کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر اساس قرارداد مطالبه بقیه وجه را بدهید اول اظهارنامه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

الزام به فک پلاک و توقیف خودرو دهید تا باقی پول را پرداخت کند