مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

باسلام،ماشینم رو باقولنامه دستی اقساطی فروختم وخریدار به بهانه آشنابودن،تمامی مدارک ماشین را ازمن گرفت...دو قسط بدهکاره که باید سه ماه قبل تسویه می‌کرد تا وکالت محضری بدهم که اهمیت نداده...
الان پلیس ماشین رو به دلیلی که نمیدونم توقیف کرده،حالاخریدار باهمان مبلغ بدهی درخواست وکالت دارد که من قبول نکردم..
خواهشمندم دراین موردبنده را راهنمایی کنید. ازکمک شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به مدل موتورسیکلت بعید به نظر می رسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا بررسی کنید که علت توقیف خودرو چیست سپس علیه خریدار دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی طبق مفاد قولنامه تنظیمی فیمابین اقدام کنید. شرایط و مفاد قولنامه بایستی مورد مطالعه و تدقیق قرار گیرد تا هویدا شود که شما از چه حق و حقوقی بر مبنای قولنامه دستی بهره‌مند هستید؟!

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
اگر مدارکی ندارید می توانید شاهد معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مطابق مندرجات قرارداد و توافق فی ما بین عمل نمایید خارج از آن 1 بحث توافقی است و به خودتان ارتباط دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
باید اصل بدهی و خسارت تاخیر تادیه را پرداخت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود اگر در صورت عدم پرداخت وجوه حق فسخ ندارید باید دادخواست مطالبه الباقی ثمن را بدهید وکالت هم باید طبق قرارداد انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمائید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

بستگی به شروط و مفاد قرار داد در مبایعه نامه دارد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه خسارت به شما تعلق نمیگیرد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
باید طبق توافق بدهی را پرداخت کند بعد وکالت بزنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما خسارات خود را بگیرید و سپس خودرو را رفع توقیف کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر وکالت ندهید می تواند اثبات مالکیت بدهد و تمام خسارات از شما بگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه الباقی ثمن دهید تا قبل از تسویه وکالت ندهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه الباقی ثمن بدهید اگر اقدامی نکرد دادخواست مطالبه الباقی ثمن را بدهید و تا زمانیکه تسویه نشده وکالت ندهید.مگر اینکه در قرارداد مطلب دیگری قید شده باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

قولنامه دستی اقساطی به معنی این است که مالکیت خودرو به نام فروشنده باقی می‌ماند تا زمانی که تمام اقساط خریدار پرداخت شود. بنابراین، در این حالت، شما هنوز صاحب خودرو هستید و خریدار فقط حق استفاده از خودرو را دارد.

اگر خریدار برای اهمیت دادن مدارک خودرو از شما درخواست کرده بود و شما مدارک را به او داده‌اید، در این صورت، خودرو به نام خریدار ثبت شده و او می‌تواند با آن اقداماتی مانند بیمه کردن و تردد کردن داشته باشد.

اما در مورد بدهی‌هایی که خریدار به شما دارد، می‌توانید با توجه به شرایط و قراردادی که با او امضا کرده‌اید، اقدام به اخذ حقوق خود کنید. در این مورد، بهتر است با یک وکیل مشاوره حقوقی دریافت کنید و اقدامات لازم را با وکیل خود هماهنگ کنید.

در مورد توقیف خودرو توسط پلیس، دلیل دقیق آن باید بررسی شود. ممکن است به دلیل تخلف خریدار از قوانین رانندگی یا نقض قرارداد بین شما و او باشد. در هر صورت، باید با پلیس تماس بگیرید و درخواست توضیحات لازم را از آنها داشته باشید.

در کل، بهتر است با وکیل مشاوره بیشتری کنید و با توجه به شرایط و مستندات موجود، اقدامات لازم را انجام دهید.