مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادسرا

سلام من چندماه پیش یه تصادفی داشتم که طرف انگشت پاش شکست و از طریق بیمه درخواست دیه کرد و گرفت الان برام ابلاغیه اومده که باید مبلغ 600 تومان هزینه به دادسرا بدی
میخام بدونم مگه من که بیمه داشتم و طرف دیه شو گرفته چه هزینه ای باید بدم من ؟ و اگه من این هزینه رو ندم چی میشه؟ آیا راهی در این مورد هست ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

رای دادگاه فقط قابلیت اعتراض در مهلت قانونی دارد و پس از قطعیت چون و چرا ندارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

این که میفرمایید جزای نقدی هست.