مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره مغازه

سلام وقت بخیر، بنده سال 1400 مغازه ام را به یک فروشگاه زنجیره ای رهن و اجاره داده ام، در قرارداد اجاره قید گردید سالیانه 20% به اجاره بها اضافه گردد ولی با توجه به تورم اکنون اجاره بها دریافتی دقیقا نصف قیمت منطقه میباشد، آیا اجاره بها قابل تعدیل میباشد. ممنون میشم راهنمائی بفرمائید. با تشکر فراوان از شما وکیل محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد اجاره باید عمل بشه اگر برای اجاره مدت تعیین شده باید تا پایان مدت اجاره با افزایش بیست درصد در سال صبر کنید و بعد از اتمام قرارداد می توانید درخواست تخلیه بدهید.
اگر در قرارداد اجاره مدت تعیین نکرده آید و اعلام کرده اید هر سال تمدید بشه می توانید با ارسال اظهارنامه تخلیه را اعلام کنید و سپس طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک توافق است که بایستی به انجام برسد‌. همچنین لازم بود که در قرارداد خود ، بندی مرتبط با تورم درج می شد تا چنین روزی به مساله حقوقی برخورد نکنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بسته به توافقات فی‌مابین در قرارداد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر تعدیل اجاره بها امکانپذیر نیست
طرفین قرارداد ، باید بر اساس مفاد قرارداد اجاره عمل نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست بدهید ولی نتيجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون توافق طرفین خیر تعدیل امکان پذیر نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد شما به این نحو تنظیم شده نمیتوانید اجاره بها بیشتری دریافت کنید مگر انکه مستاجر شرایط جدید را بپذیرد و یا به شخص دیگری بعد از پایان مهلت یک ساله اجاره دهید