مشاوره حقوقی رایگان - تصادف باخودرو در پارك و متواري شدن خودرو متخلف

بنده در خيابان كناري اوان سنتر خيابان قيطريه ماشينم رو پارك كرده بودم و اينه ان را بسته بودم موقع خروج از پارك قبل از روشن كردن ماشين اينه را باز کرده و سوار خود رو شدم هنوز ماشين رو روشن نكرده بودم كه يك ماشين بزرگ نمي دونم چي بود شبيه ماشين حمل لبنيات بود با اينه ماشينم برخورد كرد و به رفتنش ادامه داد و رفت اينه ماشين کنده شده چطور ميتونم از بيمه شخص ثالث خسارت بگيرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.
برای اخذ خسارت از بیمه به نظر باید کروکی داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه شخص ثالث مربوط به تصادفاتی است که یک انسان دخیل باشد . در این تصادف ، بیمه بدنه ماشین کارساز خواهد بود ؛ زیرا بدنه ماشین شما مورد صدمه قرار گرفته است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه نمایید و سپس از طریق بیمه شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر بیمه بدنه دارید می توانید استفاده نمایید در غیر این صورت پرداخت خسارت با راننده مقصر است اگر شماره پلاک او را دارید به شورای حل اختلاف دادخواست تقدیم نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

از بیمه شخص ثالث خودتون نمی‌تونید خسارت بگیرید مگر در صورت پیدا کردن مقصر و استفاده از بیمه نامه مقصر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید
و از طریق دوربین ، شماره خودرو طرف مقابل ، مشخص گردد
و به مالک خودرو ابلاغ خواهد
شد
و باید کارشناس رسمی کروکی تهیه نماید تا مقصر مشخص گردد
و ..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است در کنار آن هم باید اسناد و مدارک شما را بررسی کنیم و بعد به نظر قطعی برسیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناس رسمی کروکی تهیه نماید تا مقصر مشخص گردد و بر اساس آن شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تشکیل پرونده بیمه دهید تا کارشناشی شود